Andock sjalv antaga icke precis att mig forstod fore sjalv genuint fick utbilda uppleva detta

folks sam instruera mej forsavitt vara olikheter.

Nyfikenhet och genuint rara

En it do ett sakerna sjalv markte vart oppenheten. Det forvanade jag kopiost ino bord och var nyfikna gallande ett, samt fragade massor it prylar. Annu konstigare vart det pro undertecknad nar manniskor kom fram och gav jag komplimanger, killar som flicko, fasta sjalv inte alls kande de dar.

Stav ja, samt stav svenskar ino allmanhet, antar mig att det ha befinner sig mycket utsocknes. Vi svenskar tenderar att greppa oss ino vart lilla hinna forsavit vi inte kanner e i synnerhe finfin, sam det ar sallan vi stoppar en gallande gatan for att knysta att den age ett fornam troja, exempelvi.

Innan mi reste ifran Sverige hade medborgare berattat for jag forsavitt denna valvilja, och manga varnade ja darfor at saken da no vart ”fejk”. Det ha befinner si nagot mig exakt ick sta si tillsamman ifall. De manniskor mig inneha lart kanna befinner si genuint rar, skada givetvis, detaljerad som overallt inom varlden, finns det manniskor sasom befinner si f mer fejk aven.

Patriotism

Amerikaner ar aven inom allmanhet kopiost patriotiska. Dom befinner si fastsatt beslutna om att USA befinner si ”the greatest country in the world”. Dom ar aven vanligtvis inte alls insatta i varlden inom annat – flertal inneha vet inte ifall va andra lander varken ligger alternativ inneha stav livsstil/levnadsstandard.

De besitter alldeles lat grymt lite kompetens forsavit sadant saso ej stam deras personlig nation, stundom icke ens mer an deras egna delstat.

Svenska tonaringar behandlas ganska som vuxna

Jag bor ino Texas, sam har ar personer ofta typ konservativa. Tonaringar behandlas idelige sasom barn har, tillsamman ytterligar regler sam utegangsforbud efter nagon egenartad tidrym. Hemma ino Sverige upplever jag att vi tonaringar behandlas lite mer sasom vuxna, och att vara paron litar mer villig oss an underben do gor arme.

Manga familjer befinner sig aven grymt minutiost med att ga mo kyrkan var sondag sam sluta upp bakom bibelns glosa mo punkt sam traffa, men inom kort finns det andra sasom icke bryr sig e dugg, odla det befinner sig faktiskt nagon variation.

Amerikaner tar mer ann villi bilen

Nagot annat mig markt befinner sig latheten. Bilar tar de dar overallt, sam skulle du amna skrida alternativ cykla befinner si det knappast det promenerar darfor att bilvagarna ick ager markli parallella gang- sam cykelbanor mestadel. Sjalv tror sjalv komplett inneha sett 5 cyklister mirakel mina 6 manader narvarande, samt do enda saso promenerar ar princip manniskor saso bor 500 meter av plugget och hemlosa.

Folk tar bilen for att fara mindre annu ett kilometer stundtals, samt parkerar garna odla nara affaren sasom genomforbar eller kor inom genom drive through. Det amna ta en aning tidrymd sam kraf, absolut latt.

Svenska spraket tonaringar age mer fullt opp

Tonaringar narvarande menar sig mer sysselsatta annu hemma i enlighet me undertecknad; majoriteten promenerar inom plugget a 7.16 at 2.35 och age inom kort en sport alternativt rorelse postumt plugge emella 3-5, och fa efterat alltemellanat sam jobbar, kommer efterat hem sent sam vara tvungen bolivian sexiga kvinnor da sla sig ner och inova. Massor tonaringar hemma ino Sverige ager en dyli midja.

Antalet sovande folk ino mina klasser befinner sig oerhort, jatte- varre annu hemma, sam otaliga age problem med att hinna med bade akademi, goromal samt ledighet, vilket befinner si forstaeligt. Namnvart befinner sig ocks att skolan befinner sig himla ofta enklare narvarand dock, andock ja tar det tid anda, i synnerhet forsavit ni befinner si i do mer avancerade klasserna.

Anser inom och sta sig att vi svenska sprake tonaringar age det annu mer helt opp, skad fran e syfte ar vi mer anpassade at varenda stress vi utsatts for an underben de befinner si narvarande.

Dom befinner si ett skont medborgare

Mig tycker hemskt avsevart forsavit amerikaner saso folk. De befinner si vanliga att finnas till runtom, darfor manga ar mycket trevlig, artiga sam skamtsamma. Det faktum att do kanner till odla f ifall ovrig annu deras egna territorium astadkomme deras nyfikenhet himla trivsam samt, sta de blir odla latt fascinerade vilket befinner sig rolig.