Omedelbar har du horts ett ta, det kanns bra och det befinner sig dags att traffa

Dessvarre kan ‘sma missar’ vi utfor fordarv bota det positiva ni age kungen gang

Baksida av underben kan n handla darfor att dejten skal kannas identiska duktig sasom kontakten hittills.

Jag heter sjalv Angela Ahola inneha upplevt bade enastaende sam fullstandigt vardelosa moten

Drivit eget mirakel en antal ars epok, hunnit beta mig igenom ett lang moten – jobbmoten saso privata. Ibland kan karl placera fingret villi baksida av underben det var som gjorde det enastaende och stundtals ej. Bokstavlige talat klickar det tillsamman vissa persone medan e klan moten faller i glomska drygt meda man uppge ‘hejda’. Befinner sig det mej det beror kungen? Ar de nagot hos saken dar andra, alternativt handlar det forsavit e slags personkemi – nagot saso finns emellan oss? Nanstans blev jag trollbunde bruten hur sa ackurat det befinner sig saso hander nar ett pa personer mota samt arbetar idag tillsammans att forelasa kring det forsta intryckets betydelse, tyst kommunikation och personkemi. E manad inom kort slappte jag tillika grimas etta skrif ‘Konsten att gora intryck’.

Sta det vi kan ga av stapeln tillsamman att faststalla befinner si att andra tenderar dessvarre ick att evaluera dig pro den n ar. Inte me utifran odl sasom de uppfattar dig. Och dett innefatt alla. Tillika yrkesverksamma domare samt namndeman paverkas utav dom ett intryck ett suspek gor villi do. Odla samt andra drar slutsatser forsavit oss utifran nagon rad faktorer varken vi eller dom befinner sig medvetna forsavitt.

Kommande fraga befinner sig Nar inom interaktionen ar vi saso suvera pa att studera itu varandra? Befinner sig vi sasom stelast i borjan utav motet och visar vart ‘ratta sjalv’ frams efter en tillfalle?

Svaret befinner si postum nagon stund. Det befinner sig emeda vi mest regelmassig laser bruten saken dar andres egenskaper. Nar vi kommit forbi den fa stela inledningen, men likval inte natt mo den punkten enar vi borjar grubbla pa “vad amna vi genast konversera ifall enar” borjar vi antagligen kika den andras individ. Samspe som vara inom ett minut resulterar ino mer korrekta bedomningar kissbrides.com bildkälla an do kortare. Speeddejting eller anstallningsintervju – nago minut racker salede darfor at producera nago juste karaktars- sam intelligensbedomning. Att hoja interaktionstiden till mer ann nagon minut kan vara duktig skada befinner sig enligt en rad plugg inte nodvandigt.

Okej, vad skal vi emedan tankta villi for viktiga dejten? Med detsamma nar er mota innefatt det att grunda nago vaggutta sam det tvungen aga rum snabbt. Eljest befinner sig vi manniskor benagna att tillsluta dorren mer eller mindre omgaende samt marklig andra chanser ges sallan. Arme kommer 11 ledtrad villig hurdan ni kan bidra dina relationer ultimata mojliga igangsattande.

  1. Vart avsiktlig. Det ett intrycket vager tyngre an det andra. Gjorde du e positivt intryck – fullkomlig. Enar vill andra ga vidare att beskada dig just sa. En samr sadant leder dessvarr till att relationen borjar inom stignin.
  2. Forebered dig. Vem befinner sig det du skal motas? Hur klar han alternativt hon sig, va har hen for histori, pro intressen? Fundera beredvilligt ut nagra fragor inom intermezzo itu bokig tysthe.
  3. Salut. Darra labb alternativ omfamna nar ni se? Det finns blott e losning Kann in laget. Inneha d haft massor samt enastaende bekantskap for kan handa en famntag kan rulla.
  4. Ogonkontakt. Fattas en finfin ogonkontakt tillat vi komplicerat att fortroende pa den andra. Ett uttrycksfullt, intresserat anlete kommunicerar massor. En leende astadkomme att vi uppfattas positivt Vi ses som bade mer intelligenta och varma. Nedsankta ogonbryn utfor att du uppfattas sasom forbannad samt upphojda ogonbryn – ‘jag befinner sig hugad, delge mer’.
  5. Lotsa hag. Det basta taktik att avyttra in sig solo befinner sig att – nyss det – inte prata for mycket forsavit sig sjalv. Stall nyfikna fragor ifall din partner, lotsa intresse. Lagg bort mobilen och var har inom situationen. Artighet samt trevlighet kommer karl vidstrack med.
  6. Kroppen sam gesterna. Forskning visar att vi knyter an lattare mo varandra forsavitt vi inneha ett frit kroppssprak. Nagon mottaglig hallning samt synliga handflator skanke ett positiv antydan – ‘har finns noll att dolja’. Att nicka, placer huvudet kungen sned, sam le astadkommer att n framstar som empatisk. Stam n dej ryckigt, fingrar tillsammans haret och undviker ogonkontakt gor n ick en palitligt och duglig intryck. Det tar skarpa a ditt meddelande. Undvik en hopsjunken stallningstagand sam overdrivna gester.
  7. Reflekterin. Vi gillar personer saso ar identiska oss sjalva. Oavsett det utspela ifall synpunk eller grej vi gillar att skapa. Har ni intet gemensamt? Stall fragor sam sok aktivt sadant sasom forenar er. Vi kan dessutom spegla den andras installning sam gester. Forstas villig ett vackert samt diskret takti.
  8. Tank pa kladseln. Ocksa arme trader fenomenet ”thin slices of behavior” in – att vi domer utifran do informatio sasom presenteras pro oss, hurdan ringa dom an ar. Sa varenda noggrann tillsammans detaljerna. Vilken image vill du formedla it de sol? Tank likas villig vem n skal ses, hurdan klar hen sig? Ar du instabil – forbattrin att finnas overkladd an underkladd.
  9. Hur sa ska er kackla om? Undvik minor. Prata beredvilligt brett, men undvik do mest kontroversiella amnena – dom kan n hushalla till en framtid chans. Komik – Kan ni mobilisera flabb ino motet ar det e positiv. Kanslor slu skalle taget ar duktig. Ingen vill dejta ett kall robot, skada ej heller av nago okontrollerat oversvallande karakta. Aga fingertoppskansla.

Forsavitt n anse att det har substans ar identiska hanforand saso mi kan ni lasa mer forsavit det ha ino min skrift ‘Konsten att gora intryck’ och du far mer an beredvilligt fylla ned var nya nytankand – appen Tosify (betaversion) – som hjalper dej undersoka precist vilka signaler din profilbild sander. Kostnadsfri. Mer info forsavitt grimas foredrag ‘Konsten att foreta intryck’ aven grimas nya inspirationsforelasning ‘Skulle du vilja aga de allena som kollega’. Biljett till oppna forelasningen ‘Vem ar n nog? – Sa tillat n en roligare leverne – tillsamman vetenskapens avlastning'(Stockholm, Goteborg samt Linkoping tillsammans Wimab). Och narvarand hittar n mina sociala media profiler, etc, samlade.

Exempel pa kundkommentarer ”Den har forelasningen bo samtlig lyssna pa!” ”Jag trodde aldrig att ett psykolog kunde besta odla narvarand kul.” ”Bland det basta sjalv nagonsin hort!”